1 | Grootboekrekeningen en kostenplaatsen dienen met de gebruikte coderingen in CASH te zijn afgestemd. |
2 | Grootboekrekeningen en/of kostenplaatsen die niet in de CASH-administratie aanwezig zijn worden aangemaakt. |
3 | Het is mogelijk om het werknemersnummer als kostenplaats te beschouwen. |
Bestandsnaam (128 cijfers/letters) [14]
De naam van het bestand dat moet worden ingelezen. Als u op F2 klikt, wordt een scherm getoond waaruit het bestand kan worden geselecteerd.
CASHWin: U mag de bestandsnaam laten voorafgaan door de naam van de schijf en de map (bijvoorbeeld c:\bank\accept\mut.dat)
CASHWeb: Als u werkt met CASHWeb dan kan het zijn dat u het bestand eerst moet uploaden van uw PC naar de CASHWeb-server. Klik dan op de 'Upload'-icoon. Klik daarna op 'Verversen' om de bestandsnaam in het venstertje op te laten nemen. Selecteer daarna de bestandsnaam in het venstertje.
Boekdatum (datum DDMMJJ) [302]
De boekdatum zoals deze aan de mutaties dient te worden toegekend.
Dagboekcode (bestaande waarde) [901]
Het dagboek waarin de mutatie moet worden verantwoord.
Deze vraag wordt alleen gesteld bij de import van financiële mutaties. Het soort dagboek dient overeen te komen met het soort mutaties in het ASCII-bestand.
Werknemer = Kostenpl (J,N) [94]
Met deze rubriek wordt aangegeven of de medewerker als een kostenplaats wordt gezien. Als deze vraag met Ja wordt beantwoord dan wordt de medewerker op een aparte kostenplaats geboekt.
Valutacode (3 cijfers/letters) [983]
Bij de import van financiële mutaties kan de valutasoort van de mutaties afwijken van de valutasoort waarin de administratie wordt gevoerd. In dit geval is het noodzakelijk dat de valutacode van de valutasoort wordt aangegeven. Op basis van de bijbehorende koers worden de bedragen automatisch omgerekend.